Προϊόντα/Αλκοολούχα ποτά

Ζιβάνα

Company ΛΟΕΛ
Category Αλκοολούχα ποτά

Ζιβάνα
Όταν το 1996, η οινοβιομηχανία ΛΟΕΛ πρώτη ξεκίνησε την παραγωγή και τυποποίηση της ζιβανίας, έγινε η αρχή μιας μεγάλης ιστορίας στην Κυπριακή ποτοποιία αφού έτσι αναδείξαμε και αναγεννήσαμε ένα σημαντικό μέρος της παράδοσης μας κάνοντάς το μέρος των καθημερινών γευστικών μας συνηθειών. Η παραδοσιακή Ζιβανία που μέχρι τότε παραγόταν σε ερασιτεχνική βάση, 25 χρόνια μετά θεωρείται η επίσημη αγαπημένη κάθε Κύπριου που αγαπά το καλό φαγητό και ποτό. Σήμερα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα του Ομίλου Λαϊκού, καθιστώντας παράλληλα τη ΛΟΕΛ ως τη μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής Ζιβανίας στην Κύπρο.

Η βαθιά γνώση και μακρόχρονη εμπειρία στην επιλογή των ενδεδειγμένων ποικιλιών σταφυλιού αλλά πρωτίστως στη διαδικασία απόσταξης, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός αγνού προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης που είναι σταθερά πρώτο στην προτίμηση των Κυπρίων και όχι μόνο. Είναι καλά να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι της ζιβανίας LOEL ότι αυτή παράγεται από τις παραδοσιακές Κυπριακές ποικιλίες «Ξυνιστέρι» και «Μαύρο» γεγονός που τονίζει την αυθεντικότητα και μοναδικότητά της. Όλα αυτά την ξεχωρίζουν και την κατατάσσουν στα αναγνωρισμένα οινοπνευματώδη προϊόντα της Κυπριακής παράδοσης.

Ζιβάνα Gold
Το 2016 η ΛΟΕΛ πρωτοπορεί ξανά και προχωρεί στην παραγωγή της πρώτης παλαιωμένης ζιβανίας «Zivana Gold».
Η Zivana Gold παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια γαλλικής προέλευσης για περίοδο τουλάχιστον 3 ετών και αυτό της δίνει τη χαρακτηριστικά μοναδική γεύση της. Μια νέα πραγματικά εποχή ξεκινά για το μοναδικό αυτό Κυπριακό απόσταγμα που μπορεί πλέον να ανταγωνιστεί με αξιώσεις όλα τα διεθνή παρόμοια αλκοολούχα ποτά.

Ζιβάνα De Luxe
Βότκα σταφυλιού, η οποία χαρακτηρίζεται από απαλή, περιβάλλουσα γεύση. Για την παραγωγή του με χρήση ποικιλιών σταφυλιών Μαύρο και Ξυνιστέρι, που καλλιεργούνται στην ορεινή περιοχή της νήσου Κύπρου.